Webshop

Heb jij altijd al zo’n cool t-shirt of een heerlijke warme scouting trui willen hebben? Dan hebben we goed nieuws, want dat kan! Ook jij kan nu je eigen KD Merchandise bestellen via de website.

Bestel nu en heb ook jouw eigen merchandise nog voor kamp in huis.

Op zoek naar overheerlijke oliebollen? Bestel hier overheerlijke oliebollen. Alle oliebollen worden vers gemaakt en bezorgd bij jou aan de deur!

Daar is die eindelijk, een heel belangrijk product om je outfit compleet te maken met het nieuwe logo. Je das heeft natuurlijk ook een mooi nieuw insigne nodig. Bestel het KD Dasinsigne nu!

Tijd voor kleur op je uniform of tas, tijd voor de speltakinsignes! Ga jij voor de speltak waar je nu lid bent of overal waar je ooit gezeten hebt? Hoe dan ook, ze zijn te leuk om te laten liggen. Bestel je speltakinsignes hier en spaar ze allemaal!

Nieuw! De perfecte tas om al je KD merchandise in mee te nemen. Heb jij dit ook nodig? Bestel de KD Totebag hier!

Kan jij ook wel wat warme laagjes gebruiken en doe je dat dan ook graag in stijl? Ga voor deze heerlijke warme KD trui! Bestel hem hier in alle (kinder)maten.

Heb jij het shirt met de coördinaten al bij een leiding gespot en wil jij ook zo’n gaaf shirt? Bestel hem hier in alle (kinder)maten!

De KD pet is ondertussen een vast onderdeel uit de KD merchandise familie! Deze heeft zich afgelopen jaar al flink bewezen met zowel het warme als het koude weer. Geen last van de zon en je ziet er goed uit! Beschikbaar in kindermaat en volwassenmaat.