Waterscouts foto’s

Als echte pioniers bepakt met tenten slaap spullen, kook uitrusting pionierbalken touwen en natuurlijk al ons zeilmateriaal zijn de waterscouts dit jaar op Kolonisten van Vinkeveen kamp geweest. En zoals elk jaar is zomer kamp niet zomaar kamp..... Het is een avontuur, een avontuur dat we samen aangaan. Na een 12 uur lange sleep tocht van Maassluis naar Vinkeveen waarbij kapotte sluizen, te lage bruggen, en dol dwaze stuur kunsten de normaalste zaak zijn. En na een lange autorit vol spanning en enthousiasme iedereen dan eindelijk is aangekomen op ons kamp terrein kan het kamp echt beginnen. Wat we allemaal gedaan hebben dit kamp? Kijk zelf maar...

Een gezamenlijke opkomst op het water met prachtig weer.