Landscouts foto’s

De Landscouts zijn dit jaar op kamp geweest naar een onbewoond eiland bij het eiland van Maurik! Omdat de Waterscouts dit jaar naar Nawaka gaan wat een paar weken later plaats vind, hadden wij de mogelijkheid om de boten mee te nemen. En dat hebben we natuurlijk ook gedaan.

Kamp 2017 in het prachtige Xhoffraix gelegen in de Belgische Ardennen.

Een gezamenlijke opkomst op het water met prachtig weer.

"And the oscars go to..."

Drie grote plateaus waar tenten op passen die allemaal met elkaar verbonden zijn doormiddel van bruggen.