Scouting Maassluis logo

Groeps foto’s

Ook dit jaar was de BKF weer een groot succes! Het was behoorlijk koud maar dit weerhield ons er gelukkig niet van om er een feestje van te maken!

Tijdens grote opruimactie zijn deze gevonden voorwerpen naar voren gekomen. Na zaterdag 2 juni zullen deze voorwerpen afgevoerd worden. Laat even aan iemand van je leiding team weten als er iets bij zit dat van jou is.

Zaterdag 2 december kwamen er wat pieten langs bij de Bevers, Dolfijnen en Welpen, het was een gezellige boel!

Dit jaar gecombineerd. De familie kon op de zaterdag aansluiten voor een groot spel door de binnenstad van Maassluis. Doel van het spel? Zo veel mogelijk punten van de lijst af en daar een foto maken met je groepje.

Oliebollen actie 2017 was weer een groot succes!

Een superleuke dag! We speelden een spel in de binnenstad en sloten natuurlijk af met boerenkool!

Een aantal oude foto's van de KD, met onder andere foto's van de OLA door de jaren heen en de brand van de vorige scouthoeve.

Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep