Scouting Maassluis logo

Bever foto’s

  • Bevers

De Bevers zijn dit jaar op kamp geweest in Voorburg! Samen met Directeur Geentalen (ja dat was echt zijn naam...) keken we elke dag naar een talentenshow en waren wij de jury. Helaas werd de beker gestolen! Na veel zoeken betrapte we Directeur Geentalent met de beker. Hij vond hem zo mooi dat hij hem niet weg wilde geven. Gelukkig kwamen we met een alternatief en wonnen we de beker samen met alle Bevers!

Na een uitnodiging van de Sint zelf, gingen wij met de Bevers naar Sint t huis in Maasland. We hebben het erg naar ons zin gehad en kregen na afloop ook nog een super leuk cadeau van een piet die langs kwam!

Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep