Bever foto’s

De Bevers zijn dit jaar op kamp geweest in Voorburg! Samen met Directeur Geentalen (ja dat was echt zijn naam...) keken we elke dag naar een talentenshow en waren wij de jury. Helaas werd de beker gestolen! Na veel zoeken betrapte we Directeur Geentalent met de beker. Hij vond hem zo mooi dat hij hem niet weg wilde geven. Gelukkig kwamen we met een alternatief en wonnen we de beker samen met alle Bevers!

Na een uitnodiging van de Sint zelf, gingen wij met de Bevers naar Sint t huis in Maasland. We hebben het erg naar ons zin gehad en kregen na afloop ook nog een super leuk cadeau van een piet die langs kwam!