Landscouts

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en wil je elke week iets gaafs doen? Dan zijn de Landscouts iets voor jou! Kom langs en laat je verrassen.

Bij de Landscouts doe je samen met nieuwe vrienden supergave dingen! Speel uitdagende spellen, ga op zomerkamp, waarbij je een week lang in een bosrijk gebied kampeert en ontdek waar jij goed in bent tijdens ons verrassende programma. Denk daarbij aan het zelfstandig lopen van tochten, het koken op eigen gemaakte kampvuren en het pionieren van keukens, bruggen, vlotten of wat je ook maar kan verzinnen. Maar ook dingen als zeepbaan glijden, ovens bouwen en pizza’s bakken, glijden op een zelfgemaakte slee of gamen in een zelfgemaakt level. Niets is te gek en alles kan!

Scouting staat voor samen, buiten, plezier en uitdaging. Alle ingrediënten voor actie en avontuur. Leer elke zaterdag weer nieuwe dingen! Niet zoals op school, maar met elkaar, in een spel of door het zelf te ontdekken.

Waar & wanneer

De Landscouts komen iedere zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur samen in onze Scouthoeve. Wij zouden het erg leuk vinden als je ook een keertje komt kijken. Je bent elke week welkom, dus kom vooral snel langs! Tot dan!

Kom jij ook kijken?