Ben je tussen de 5 en 7 jaar oud en vind je het leuk om met allemaal andere kinderen van jouw leeftijd leuke spelletjes te doen en buiten lekker vies te worden, dan zijn de Bevers iets voor jou!

Elke week kan je een nieuw spannend en uitdagend avontuur beleven bij de Welpen. In de jungle kunnen kinderen tussen de 7 en 11 jaar samen met de andere Welpen veel beleven!

Ook de Dolfijnen beleven de spannendste en leukste avonturen in de jungle. Samen gaan ze verschillende uitdagingen aan die leiden tot een fantastische tijd!

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en wil je elke week iets gaafs doen? Dan zijn de Landscouts iets voor jou! Kom langs en laat je verrassen. Bij de Landscouts doe je samen met nieuwe vrienden supergave dingen!

Hou je van alles dat met water te maken heeft, wil je gave dingen doen en ben je tussen de 11 en 15 jaar? De Waterscouts zijn dan jouw ding! Kom hier kijken voor nieuwe uitdagingen rond en op het water.

Klaar voor wat actie? Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Word dan Explorer! De Explorers organiseren activiteiten in zowel binnen- of buitenland!