Oliebollen

De Oliebollen actie van de Karel Doormangroep komt er weer aan! Dit keer niet in april, zoals we gewend zijn, maar in december. Tijdens de oliebollen actie worden door leiding, bestuur, en ouders van de Karel Doormangroep zo’n 18.000 overheerlijke oliebollen gebakken die aan de inwoners van Maassluis en omstreken zullen worden verkocht.

Heb jij ook trek in een heerlijke oliebol? Bestel hieronder een (of meerdere) zak(ken) en dan worden de oliebollen 10 of 11 december bezorgd! Je kan zelf kiezen op welke dag. 

Wil je je collega’s verrassen, heb je een grote familie of heb je zelf gewoon enorme trek? Ook grote bestellingen zijn bij ons mogelijk. Bestel een van onze bedrijfsboxen en je bent gelijk van alle gemakken voorzien. Want naast de oliebollen krijg je er ook genoeg servetten en poedersuiker bij!

Bestel hier een (of meerdere) zak(ken) met overheerlijke oliebollen. Alle oliebollen worden vers gemaakt en bezorgd bij jou aan de deur!

Wil je je collega’s verrassen, heb je een grote familie of heb je zelf gewoon enorme trek? Ook grote bestellingen zijn bij ons mogelijk. Bestel een van onze bedrijfsboxen en je bent gelijk van alle gemakken voorzien.