Oliebollen

Vanwege het succes van de OLA gaan we de 31e nog even door om de laatste ingrediënten op te bakken. Heb jij daarom ook trek in de lekkerste oliebollen van Maassluis op Oudejaarsdag dan kan dat! Bestel hier een (of meerdere) zak(ken) met overheerlijke oliebollen.

Goed om te weten:

  • We hebben nog genoeg ingrediënten voor ruim 300 zakken, maar let erop. OP = OP
  • Je moet ze zelf ophalen aan de Vlaardingsedijk 1.
  • Ophalen kan tot 12.00 uur op zondag 31 december.

De Oliebollen actie van de Karel Doormangroep komt er weer aan! Tijdens de oliebollen actie worden door leiding, bestuur en ouders van de Karel Doormangroep zo’n 20.000 overheerlijke oliebollen gebakken die aan de inwoners van Maassluis en omstreken zullen worden verkocht.

Heb jij ook trek in een heerlijke oliebol? Bestel hieronder een (of meerdere) zak(ken) en dan worden de oliebollen 8 of 9 december bezorgd! Je kan zelf kiezen op welke dag. 

Wil je je collega’s verrassen, heb je een grote familie of heb je zelf gewoon enorme trek? Ook grote bestellingen zijn bij ons mogelijk. Bestel een van onze bedrijfsboxen en je bent gelijk van alle gemakken voorzien. Want naast de oliebollen krijg je er ook genoeg servetten en poedersuiker bij!

Bestel hier een (of meerdere) zak(ken) met overheerlijke oliebollen. Alle oliebollen worden vers gemaakt en bezorgd bij jou aan de deur!