Scouting Maassluis logo

Oliebollen Actie 2017

Je zegt geen néé, tegen een oliebol van de KD. 7 En 8 april is het weer zo ver. We gaan dan ons best doen om heel Maassluis te voorzien van heerlijke oliebollen. De scouts kunnen tot 1 april langs de deuren komen om bestellingen op te nemen. Ook is het weer mogelijk om oliebollen online te bestellen via onze speciale oliebollen website. Deze worden dan op een gewenst tijdstip thuis bezorgd. Nieuw dit jaar is de Bedrijfs-Box. Dit is een all-in oliebollen pakket met poedersuiker en servetjes, en dit ook nog eens vrijdag ochtend gratis op het werk bezorgd. De Bedrijfs-Box is er in verschillende maten, meer info?  Zie onze website. We hopen er met zijn allen weer een geslaagde actie van te maken en weer zo’n 14.000 overheerlijke oliebollen te mogen bezorgen. Wil je op de hoogte blijven van de oliebollen actie? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten.
Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep