Scouting Maassluis logo

OLA 2017 een groot succes!

Afgelopen weken hebben alle leden van de Scouting zich in gezet voor de jaarlijkse oliebollenactie van de Karel Doormangroep.

Eindstand! 2.702 zakken Oliebollen! Dat zijn dus 16.212 Oliebollen!!(en dan rekenen we de misbaksels en degene die we stiekem geproefd hebben niet eens mee!)

Vrijdagochtend zijn we om 02:30 begonnen en om 04:00 kwam de eerste oliebol uit het vet. Om 20:00 zijn we gestopt en stond de teller op iets meer als 1.800 zakken die allemaal vrijdag zijn bezorgd! (en waarschijnlijk opgegeten!) Zaterdagochtend konden we iets langer blijven liggen (04:45). Om iets na 06:00 lagen de eerste bollen weer af te koelen. De resterende 950 oliebollen zijn toen gebakken en om 14:00 was de laatste bol gebakken!

Dit zijn ongeveer 675 oliebollen per uur!

Of 11 en een kwart oliebol per minuut!

Kortom, deze OLA was weer een groot succes!

Kijk hier voor de foto’s! Of bekijk de foto’s op onze Facebook!  

DSC_3145

Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep