Scouting Maassluis logo

Routebeschrijving

De “Scouthoeve” is gelegen aan de Vlaardingsedijk 1 in Maassluis. 
De Scouthoeve is te bereiken volgens onderstaande routebeschrijving. Onderaan de dijk is beperkte parkeergelegenheid:

Openbaar vervoer: Neem de trein richting Hoek van Holland. Stap uit bij station Maassluis centrum. Loop vanaf het station rechtsaf. Volg deze weg met de bocht mee naar links. Ga bij de T-spiltsing rechtsaf de Pr. Julianalaan op. Net na de spoorwegovergang staat de Scouthoeve links benedenaan de dijk.

Vanaf Rotterdam: Neem de A20 richting Hoek van Holland. Neem de afslag Maassluis/Maasland. Ga onder aan de afslag links de rotonde op. Houd op de rotonde rechts aan en ga de Laan 1940-1945 op (langs de Shell). Ga links bij het verkeerslicht de Julianalaan op (de molen aan je rechterhand). Direct na de spoorwegovergang, links onder aan de dijk, ligt de scouthoeve.

Vanaf Naaldwijk: Neem de A20 richting Rotterdam. Neem de afslag Maassluis/Maasland. Ga onder aan de afslag rechts af en ga de Laan 1940-1945 op (langs de Shell). Ga links bij het verkeerslicht de Julianalaan op (de molen aan je rechterhand). Direct na de spoorwegovergang, links onder aan de dijk, ligt de scouthoeve.

Vanaf de pont uit Rozenburg (voetganger/fiets). Vanaf de pont direct rechts het fietspad langs de Nieuwe Waterweg op. Bij de eerste gelegenheid weer links (bij bedrijventerrein). Linksaf de Vlaardingsedijk op, rechts beneden aan de dijk staat de Scouthoeve.

Vanaf de Pont uit Rozenburg (auto) Vanaf de pont de weg rechtdoor volgen tot over het spoor. Daar rechtsaf laan 40-45 op. Bij de eerste stoplichten rechtsaf de Pr. Julianalaan op. Direct na de spoorwegovergang links is de Scouthoeve.
Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep