Scouting Maassluis logo

Welpen

Stap in de wereld van de Welpen

Iedere week iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven: dat is Scouting voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Jongens en meisjes in deze leeftijd worden welpen genoemd. Dit alles speelt zich af in het Jungleboek-thema. De welpen trekken er samen met onder andere Baloe, Chikai en andere dieren op uit. In de jungle beleven de welpen de spannendste avonturen! Daar leren ze al spelend over de natuur, knopen, windrichtingen, E.H.B.O en vele andere dingen. Zo gaan ze ook wel eens naar het bos of op excursie. Kortom er staat je elke week iets leuks te wachten!

Ontdek scouting

Scouting staat voor samen, buiten, plezier en uitdaging. Alle ingrediÎnten voor actie en avontuur. Leer elke zaterdag weer nieuwe dingen! Niet zoals op school, maar met elkaar, in een spel of door het zelf te ontdekken. Niets is te gek en alles kan.

Waar & wanneer

De welpen komen iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur samen in onze Scouthoeve.

Maak kennis met de leiding

 • bevers_RGB

  Bevers: 5-7 jaar
 • welpen_RGB

  Welpen: 7-11 jaar
 • Dolfijnen

  Dolfijnen: 7-11 jaar
 • scouts_RGB_groot

  Scouts: 11-15 jaar
 • waterscouts

  Waterscouts: 11-15 jaar
 • explorers_RGB_groot

  Explorers: 15-18
 • roverscouts_RGB

  Stam: 18+ jaar

Stuur Scouting een e-mail

Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep