Scouting Maassluis logo

Waterscouts

Vergroot je wereld bij de waterscouts

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar, hou je van alles dat met water te maken heeft en wil je wat gaafs doen? Kom dan snel een keer langs en laat je verrassen! Bij de Karel Doormangroep kan je namelijk ook kiezen voor de waterscouts. Hier doe je iedere week een nieuw uitdagend programma op en rond het water. Samen met veel anderen doe je bij de waterscouts uidagende dingen! Ga voor je officiele zeilbrevet, kamperen op zomerkamp en ontdek al zeilend de Nederlandse vaarwateren! En in de winter, dan geven we de boten een mooi nieuw laagje verf. Gezellig met z’n allen hard aan het werk, radio’tje aan en een spelletje tussendoor. Dit zodat we het voorjaar weer met een goed onderhouden lelievlet het water weer op kunnen!

Ontdek scouting

Scouting staat voor samen, buiten, plezier en uitdaging. Alle ingrediënten voor actie en avontuur. Leer elke zaterdag weer nieuwe dingen! Niet zoals op school, maar met elkaar, in een spel of door het zelf te ontdekken. Niets is te gek en alles kan.

Waar & wanneer

De waterscouts komen iedere zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur samen in onze scouthoeve en natuurlijk op de mooie wateren.

Maak kennis met de leiding

 
 • bevers_RGB

  Bevers: 5-7 jaar
 • welpen_RGB

  Welpen: 7-11 jaar
 • Dolfijnen

  Dolfijnen: 7-11 jaar
 • scouts_RGB_groot

  Scouts: 11-15 jaar
 • waterscouts

  Waterscouts: 11-15 jaar
 • explorers_RGB_groot

  Explorers: 15-18
 • roverscouts_RGB

  Stam: 18+ jaar

Stuur Scouting een e-mail

Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep