Scouting Maassluis logo

Scouts

Vergroot je wereld bij de Scouts

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en wil je elke week iets gaafs doen? Dan zijn de landscouts iets voor jou! Kom langs en laat je verrassen. Bij de landscouts doe je samen met nieuwe vrienden supergave dingen! Speel uitdagende spellen, ga op zomerkamp, waarbij je een week lang in een bosrijk gebied kampeert en ontdek waar jij goed in bent tijdens ons verrassende programma. Denk daarbij aan het zelfstandig lopen van tochten, het koken op eigen gemaakte kampvuren en het pionieren van keukens, bruggen, vlotten of wat je ook maar kan verzinnen. Maar ook dingen als zeepbaan glijden, ovens bouwen en pizza’s bakken, glijden op een zelfgemaakte slee of videogamen in een zelfgemaakt level. Niets is te gek en alles kan!

Ontdek scouting

Scouting staat voor samen, buiten, plezier en uitdaging. Alle ingrediënten voor actie en avontuur. Leer elke zaterdag weer nieuwe dingen! Niet zoals op school, maar met elkaar, in een spel of door het zelf te ontdekken. Niets is te gek en alles kan.

Waar & wanneer

De Scouts komen iedere zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur samen in onze scouthoeve.

Maak kennis met de leiding

Media

Wil je alvast een actueel kijkje nemen bij onze activiteiten? Bezoek dan ons eigen Youtube kanaal met leuke filmpjes van onze opkomsten of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.
Verstuur
 • bevers_RGB

  Bevers: 5-7 jaar
 • welpen_RGB

  Welpen: 7-11 jaar
 • Dolfijnen

  Dolfijnen: 7-11 jaar
 • scouts_RGB_groot

  Scouts: 11-15 jaar
 • waterscouts

  Waterscouts: 11-15 jaar
 • explorers_RGB_groot

  Explorers: 15-18
 • roverscouts_RGB

  Stam: 18+ jaar

Stuur Scouting een e-mail

Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep