Scouting Maassluis logo

Bevers

Ontdek een wereld vol avontuur!

Ben je tussen de 5 en 7 jaar oud en vind je het leuk om met allemaal andere kinderen van jouw leeftijd leuke spelletjes te doen en buiten lekker vies te worden, dan zijn de Bevers iets voor jou! We doen allemaal leuke dingen zoals lekker buiten spelen, knutselen, leren over de natuur, naar verhalen luisteren, nieuwe spelletjes leren en nog veel meer! Dit doen we samen met alle Bevers en de Beverleiding! De Beverleiding komt uit het dorpje Hotsjietonia, daar zijn allemaal verschillende huizen te vinden. Hier wonen Rozemarijn, Rebbel, Bas Bos en Keet Kleur. Hippe komt niet uit het dorpje Hotsjietonia, maar woont hier wel vlak bij! Soms logeren de Bevers een nachtje op de scouting, dat is super leuk en gezellig! Voor het slapen gaan krijgen we nog een verhaaltje te horen en we kunnen nog even kletsen tot het licht uitgaat Bij de Bevers hebben wij een rode bloes aan en een bruine das om, zo kan iedereen herkennen dat wij van de Bevers zijn. Op je bloes kan je ook verschillende insignes verzamelen, deze kan je verdienen tijdens verschillende opkomsten!

Ontdek scouting

Scouting staat voor samen, buiten, plezier en uitdaging. Alle ingrediënten voor actie en avontuur. Leer elke zaterdag weer nieuwe dingen! Niet zoals op school, maar met elkaar, in een spel of door het zelf te ontdekken. Niets is te gek en alles kan.

Waar & wanneer

De bevers komen iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur samen in onze scouthoeve. De Beverleiding zou het erg leuk vinden als je ook een keertje komt kijken, tot snel!  

Maak kennis met de leiding

 • bevers_RGB

  Bevers: 5-7 jaar
 • welpen_RGB

  Welpen: 7-11 jaar
 • Dolfijnen

  Dolfijnen: 7-11 jaar
 • scouts_RGB_groot

  Scouts: 11-15 jaar
 • waterscouts

  Waterscouts: 11-15 jaar
 • explorers_RGB_groot

  Explorers: 15-18
 • roverscouts_RGB

  Stam: 18+ jaar

Stuur Scouting een e-mail

Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep