Scouting Maassluis logo

Doorfluisterspel

De dolfijnen hebben weer veel beleefd deze periode. We zijn weer een keertje in het Staelduinse bos geweest en hebben lekker genoten van de natuur. Daarna hebben we lekker gek gedaan toen we theateropkomst hadden. Waarmee we in aanraking kwamen met hoe je bepaalde emoties kan herkennen aan mensen.

home_capture_camera En we hebben een doorfluister spel gespeeld, waarbij er een zin aan een kind wordt verteld en zo aan de andere kinderen wordt doorgefluisterd. Daar kwamen rare, maar wel grappige verhalen uit. Een leerzame opkomst op z’n tijd is ook altijd leuk. Daarom hadden wij een E.H.B.O opkomst. De kinderen konden lekker oefenen met verband waarbij gelijk uit werd gelegd hoe een verband gelegd moet worden en wat allemaal te doen in bepaalde noodsituaties. Ook hebben we een les over het menselijk lichaam gehad waarbij de kinderen veel konden meepraten. En als klap op de vuurpijl hadden we een te gek feestje op de scouthoeve met de scoutinggroepen uit onze regio. We hadden een sinterklaas-discofeest. Er werd lekker gedanst, gek gedaan en we hebben een spannend potje stoelendans gespeeld. Het was allemaal weer erg gezellig.    

Tags:

Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep