Scouting Maassluis logo

Competities

Afgelopen opkomst bij de welpen stond alles in het kader van competitie. De welpen begonnen met het maken van hun team bordjes. De mooiste zou bovenaan de ladder gehangen worden en dit zou een voordeel geven bij het spel. Dit spel was dus een heuse laddercompetitie!

De welpen moesten elkaar uitdagen om de ladder op te klimmen. Elke uitdaging was een klein spelletje of een opdracht, zoals wie kan het vaakst opdrukken of wie vindt als eerste een vork. En elke keer als je een uitdaging won, dan mocht je een stapje hoger op de ladder. Na de laddercompetitie hebben we even een pauze gehouden. Daarna is er een sok worstelcompetitie gehouden. Hier is het de bedoeling dat je de sok van de ander uit trekt, zonder je eigen sokken kwijt te raken! Het werd een afvalrace waarbij de winnaars tegen elkaar streden. Aan het einde was er maar één welp die geen sok was kwijtgeraakt, de sterkste welp Max!

Bestand 22-02-16 10 51 24
Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep