Scouting Maassluis logo

Boerenkoolfuif 2016

Ook dit jaar was de boerenkoolfuif weer een groot succes!

Nadat een Hippie, genaamd Groovy, ons benaderde en vroeg of wij hem konden helpen met het maken van zijn tijdmachine, zijn we met alle leden naar de binnenstad van Maassluis gelopen om daar het spel cluedo te spelen.
Het was de bedoeling om samen met de groepjes te zoeken naar wie de tijdmachine van Groovy kon maken.
Nadat we klaar waren met het spelen van het spel, liepen we met alle leden terug en stonden alle tafels gedekt klaar. Natuurlijk moest Groovy zijn tijdmachine eerst gemaakt worden voordat we boerenkool konden gaan eten. Gelukkig waren we er achter gekomen dat er een professor was die Groovy wel kon helpen. Nadat de Professor Groovy had geholpen gingen we met alle leden boerenkool eten en sloten we dit mooie, leuke en uitdagende jaar af.

Namens alle leden en leiding van de Scouting Karel Doormangroep wensen we iedereen fijne feestdagen, tot volgend jaar!

Kijk voor de foto’s in het fotoboek van de groep of klik hier!

Award 2013

Kinderen & veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk. Werken met kinderen betekent een stap zetten om misbruik tegen te gaan. Al onze leiding heeft een goedgekeurde (VOG) verklaring omtrent gedrag voordat zij lid mogen worden bij onze scoutinggroep.

Award 2011

Scouting Academy

Als vrijwilliger bij Scouting leer je veel. En bij scouting Academy kan je zelf modules volgen die handig zijn in je persoonlijke én zakelijke leven. Zo werken we aan een veilige en goede basis voor elke vrijwilliger.

Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?

Scouting Maassluis Karel Doormangroep