Inschrijfformulier Scouting K.D.

Waarschijnlijk heb je inmiddels een paar keer meegedraaid bij een van onze speltakken (=leeftijdsgroepen), namelijk bij de bevers (5 t/m 7 jaar), welpen of dolfijnen (7 t/m 11 jaar), land- of waterscouts (11 t/m 16 jaar), explorers (15 t/m 18 jaar) of de stam (18+).

Fijn om te weten dat je het tijdens het kijken zo leuk hebt gehad dat je bij ons lid wil worden! Als jij (of een van je ouders) het inschrijfformulier op de tweede pagina invult en bij je leiding inlevert, dan zorgen zij dat je ingeschreven wordt.

Bij het inschrijfformulier zit ook nog een formulier voor het automatisch afschrijven van de contributie. De penningmeester van onze groep stelt het op prijs als ook deze ingevuld en ingeleverd wordt, dit scheelt namelijk veel tijd bij de administratie.

Hieronder staan een aantal zaken die van belang is voor de inschrijving, na afronding ontvangt u per e-mail een overzicht van de gegevens:

Wat er gebeurt er met de gegevens?

Scouting K.D. maakt gebruik van het door Scouting Nederland verplichte systeem Scouts online (SOL). Hiervoor hebben wij onderstaande gegevens nodig.

Deze gegevens worden gemaild naar de betreffende speltak, welke de inschrijving verzorgt en de penningmeester. Nadat dat de speltak en penningmeester de gegevens heeft verwerkt wordt deze e-mail verwijderd.

Gegevens van het nieuwe lid.

Man Vrouw