Welpen en Dolfijnen in Nemo!

Afgelopen zaterdag zijn onze Welpen en Dolfijnen naar Amsterdam geweest, naar science museum Nemo om precies te zijn. Dit alles deden wij met nog meer dan honderd andere Welpen en Dolfijnen uit de hele regio. De dag begon vroeg met het verzamelen bij het station in Maassluis waarna we met een grote tourbus richting Amsterdam vertrokken. Eenmaal aangekomen in Amsterdam was het nog een klein stukje lopen (door een ijskoude sneeuwstorm helaas) voordat we Nemo in konden. Na een kort introductie praatje van één van de medewerkers konden alle kinderen naar hartenlust het museum in om alle fantastisch leuke en leerzame onderdelen beleven, en met zo’n 180 Welpen is dit best een drukte! Snel nog even met z’n allen lunchen tussen het leren en ontdekken door en voor dat we het wisten was het alweer tijd om terug te gaan naar de bus. Foto’s van zowel welpen als dolfijnen respectievelijk zijn hier en hier te vinden.

Tags: ,