Over Scouting Karel Doormangroep in Maassluis

Scouting staat voor uitdaging!

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting, waar je iedere week weer uitdagende activiteiten doet.  Lid worden?  Je mag altijd 3x komen kijken of je dit wat vind! Neem hiervoor contact op via onze contactpagina. home_capture_camera

Jongens en meisjes door elkaar. Wij bieden activiteiten op het land of in het water!

Scouting Karel Doorman uit Maassluis is een gemengde (jongens en meisjes door elkaar) land- en waterscouts groep in Maassluis en bieden activiteiten voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar! De groep is onderverdeeld in diverse speltakken (leeftijdsgroepen). Op deze pagina kunt u alles lezen over welke speltak bij welke leeftijd hoort.

Scouting in Maassluis

Wij hebben rond de 130 leden en ca. 25 leiders/leidsters, bijgestaan door een bestuur. Geïnteresseerden kunnen altijd langskomen bij ons gebouw ‘de Scouthoeve’ aan de Vlaardingsedijk 1 in Maassluis, wij hebben er graag nog meer leden en leiding bij, en kijken mag altijd! Voor vrijwilligers bieden wij een leuke vrije tijdsbesteding. Meer weten over ons vrijwilligersbeleid?  Klik hier.