Gebouw

Ons clubhuis, de “Scouthoeve” is gelegen aan de Vlaardingsedijk 1 in Maassluis. De “Scouthoeve” is speciaal ingericht voor grote groepen mensen, met een grote zaal, enorme keuken, ruime sanitaire voorzieningen en voldoende tafels en stoelen.
De Scouthoeve is geschikt voor maximaal 150 personen.

Afmetingen zaal (LxBxH): 21,5x9x2,9m

Voor vragen over het gebouw kan worden gemaild naar: beheerder@scoutingkd.nl (de beheerder is niet telefonisch te bereiken, uitsluitend per email)

Adres: Scouting Karel Doormangroep
Clubhuis de “Scouthoeve”
 Vlaardingsedijk 1 (geen postadres!)
 3143 LN Maassluis