Stap in de wereld van de Welpen

Iedere week iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven: dat is Scouting voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Jongens en meisjes in deze leeftijd worden welpen genoemd. Dit alles speelt zich af in het Jungleboek-thema. De welpen trekken er samen met onder andere Baloe, Chikai en andere dieren op uit. In de jungle beleven de welpen de spannendste avonturen! Daar leren ze al spelend over de natuur, knopen, windrichtingen, E.H.B.O en vele andere dingen. Zo gaan ze ook wel eens naar het bos of op excursie. Kortom er staat je elke week iets leuks te wachten!

Ontdek scouting

Scouting staat voor samen, buiten, plezier en uitdaging. Alle ingrediÎnten voor actie en avontuur. Leer elke zaterdag weer nieuwe dingen! Niet zoals op school, maar met elkaar, in een spel of door het zelf te ontdekken. Niets is te gek en alles kan.

Waar & wanneer

De welpen komen iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur samen in onze Scouthoeve.

Maak kennis met de leiding

• bevers_RGB

Bevers: 5-7 jaar