Explorers

Klaar voor wat actie?

Ben jij tussen de 16 en 18 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Word dan explorer! De explorers organiseren hun eigen activiteiten zoals een expeditie in binnen- of buitenland. Ga zwerven in Schotland, klimmen in Zwitserland, zeilen in Zeeland of gewoon uitdagende activiteiten in de buurt. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar met een enorm gezellige groep. Het is namelijk een mengsel van wilde vaart en explorers. Hierdoor hebben ze een lekker gevarieerd programma waardoor de mogelijkheden om dingen te doen ontelbaar zijn. Wij organiseren spectaculaire evenementen en uitdagende outdooractiviteiten.

Ontdek scouting

Explorers organiseren eigen activiteiten en maken hun eigen programma. Je krijgt veel ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Ook buitenlandse reizen en internationale evenementen kunnen deel uitmaken van jullie programma. Want natuurlijk gaan wij zoals elke andere speltak op kamp in de zomervakantie. Alleen regelen wij net zoals de opkomsten ook kamp zelf, natuurlijk wel met hulp van de leiding! We gaan met kamp naar het buitenland en doen daar veel verschillende activiteiten variërend van kanoën tot klimmen. Waar je heen gaat op kamp kan ook heel erg varieren, zo zijn wij in 2014 naar Tsjechië geweest, in 2015 in Zwitserland en gaan we dit jaar naar Schotland!

Waar & wanneer

Iedere vrijdagavond om half 8 komen we bijeen op onze gezellige -met bierviltjes behangen- zolder van de Scouthoeve. Daar beschikken we over onze eigen bar met koelkast! Lijkt het je leuk om een keer een opkomst mee te doen, dan ben je van harte welkom! Groetjes, Explorers en Explorer (bege)leiding

Maak kennis met de leiding

• bevers_RGB