Dolfijnen

Stap in de wereld van de Dolfijnen

Iedere week iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven: dat is Scouting voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Jongens en meisjes in deze leeftijd worden dolfijnen genoemd. Voor deze leeftijd hebben we twee groepen, want we hebben namelijk ook nog de Welpen. De dolfijnen trekken er samen met onder andere Saga, Jakala en andere waterdieren op uit. In de jungle beleven de dolfijnen de spannendste avonturen! Van het samenwerken tot een groot watergevecht en van een gezellig weekendje tot het varen in echte zeilboten! Je kan het zo gek niet verzinnen.

Ontdek scouting

Scouting staat voor samen, buiten, plezier en uitdaging. Alle ingrediënten voor actie en avontuur. Leer elke zaterdag weer nieuwe dingen! Niet zoals op school, maar met elkaar, in een spel of door het zelf te ontdekken. Niets is te gek en alles kan.

Waar & wanneer

De Dolfijnen komen iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur samen in onze Scouthoeve.
  • bevers_RGB

Bevers: 5-7 jaar