Jungletraining

Zaterdag was een speciale opkomst! We zijn met de regio naar Vlaardingen gegaan om te sporten. Na het omkleden begonnen onze welpen met een warming-up. Wel 120 welpen stonden op muziek te bewegen en de leiding moest natuurlijk ook mee doen!

Na de warming-up gingen we naar de eerste helft van de zaal. Hier gingen we apenkooien! Iedereen rende door elkaar en probeerde weg te blijven van de tikkers. Na een uur gingen we met z’n allen de tribunes op. Daar kregen we een lekker flesje drinken en een zakje chips. Toen iedereen er weer helemaal klaar voor was zijn we naar de andere zaal gegaan. Hier waren meerdere spelletjes. Bij elk spelletje was een junglefiguur die ons een opdracht gaf. Zo hebben we als Bagheera gesprongen over de kast en met ballen gegooid als Baloe. Helaas was het toen alweer het einde van de opkomst en gingen alle welpen weer naar huis. De leiding heeft voor elke welp een certificaat en naambandje meegenomen, als herinnering aan deze geweldige dag!

DSC_0014 DSC_0021 DSC_0035 DSC_0018