Beverkamp 2017 ‘Bevers got Talent’

De Bevers zijn dit jaar op kamp geweest in Voorburg! Samen met Directeur Geentalen (ja dat was echt zijn naam…) keken we elke dag naar een talentenshow en waren wij de jury. Helaas werd de beker gestolen! Na veel zoeken betrapte we Directeur Geentalent met de beker. Hij vond hem zo mooi dat hij hem niet weg wilde geven. Gelukkig kwamen we met een alternatief en wonnen we de beker samen met alle Bevers!

Hier onder kan je al wat foto’s bekijken en de rest van de foto’s zijn hier te zien!

DSC_0677 IMG_3973 DSC_0093 DSC_0343